Vladimir gaat op reis...

Koning Vladimir trekt met hulp van zijn vriend kabouter TomTom door het donkere eikenwoud, verraderlijke moerassen, ondoordringbare hagen en bosbessenbossen en moet vele gevaren overwinnen om bij zijn Droomprinses in Budleia te komen. En net als de Kabouterkoning zelf, is nu ook het boek met zijn avonturen aan een avontuurlijke reis begonnen: op weg naar de lezertjes. In het eerste deel van die reis heeft Vladimir alleen nog gezelschap van familie, vrienden en bekenden, maar straks krijgt hij ook hulp van boekhandels en zijn verre vriend Bol.com.

Koning Vladimir zou niet míjn Koning Vladimir zijn - en die van mede-auteur Hans Ulrich -als hij bij zijn verliefde omzwervingen niet overal bijzondere planten en dieren tegenkwam, die denken, doen en praten alsof dat gewoonste zaak van de wereld is: van onverstaanbare Franse kikkers tot hulpvaardige Vuurvliegjes, van hongerige Wolven tot de geschrokken Hamsters Albert en Hein en de Reuzenspin Arachne; de Hulst slaapt en gaapt, de Gamander heeft geheimzinnige krachten en de Taxus is dodelijk. En overal groeien bosbessen, tot hoog in de bomen, want dat is het lievelingskostje van de prinses. Gelukkig heeft Vladimir zijn trouwe vrienden Lisa de Lijster, Ruby de Roodborst, Valko de Vos, Dunja de Wilde hond en Jody het Edelhert bij zich!
Het spreekt vanzelf dat onze Kabouterkoning zich - met de hulp van zijn vrienden - overal doorheen slaat, al ziet het er soms beroerd uit en moet voor het ergste worden gevreesd. Maar hij laat zich door niets en niemand tegenhouden en uiteindelijk is er een happy end. 

Vanaf 1 oktober is het boek verkrijgbaar bij Bol.com en in een aantal boekhandels; rond die datum zullen er ook enkele presentaties zijn.
Op dit moment kunnen bekenden boek echter al voor een vriendenprijs aanschaffen (€ 14,95 + € 2,- voor verzending). Gebruik daarvoor het reactieformulier van deze site óf mail naar teun.klumpers@gmail.com