'Wegens omstandigheden'

'Wegens omstandigheden' (1) de titel
'Wegens omstandigheden' (2) de volledige voorkant

Zelfs in de meest bescheiden campagne mag een bericht op deze site niet ontbreken: dat er een nieuw boek is, een roman, fictie die leest als waargebeurd. Een boek dat de titel 'Wegens omstandigheden' heeft gekregen. Waar dat op slaat? In elk geval niet op de omstandigheden waarin ik zelf verkeer en evenmin op het voortduren van COVID19. Waar het wel op slaat wil ik hier niet prijsgeven, maar ik kan verzekeren dat de betekenis bij het lezen snel duidelijk wordt. Het enige wat ik hier over de inhoud kan meedelen, is de tekst die ook op het omslag staat: 

"Verschillen te over, maar één ding hebben Gwen Hernandez en Johan de Jongh gemeen: het verlangen naar rust en afzondering dat hen naar Bonaire bracht. Waar ze bij toeval buren werden. En gaandeweg ook geliefden, al weten ze dat ongelukkigerwijze niet van elkaar. Want ze houden afstand en teren op hun dagelijkse ontmoeting bij het hek. Tot Gwen op een dag spoorloos verdwijnt." 

Geïnteresseerd? Het boek is te bestellen via een mailtje naar: teun.klumpers@gmail.com
Ja, alleen bij mij dus, ik refereerde al aan een bescheiden campagne. Wat mij er overigens niet van weerhoudt de hoop uit te spreken dat het boek zodanig zal aanspreken dat er een sneeuwbaleffect ontstaat.
Kosten: € 15,- (plus € 5,- voor verzending).